Om oss

 

Begravelsesbyråets Landsem så dagens lys i 2006, etablert av Bjørn Oddvar og Gunnhild Landsem. Den gang i leide lokaler i Torggata ved Steinkjer kirke. Etter hvert økte behovet for bedre plass og mer tilrettelagte lokaler. Bygården, Ølvegata 22, ble kjøpt i 2011, revet innvendig og bygget opp igjen i tråd med driftens behov. I dag huser Begravelsesbyrået Landsem blant annet tilpassede samtalerom, eget profesjonellt stellerom og kjølerom med god kapasitet, eget syningsrom som også kan brukes til små seremonier, samt en stor gravsteinsutstilling.

Dersom du trenger å snakke med oss er vi alltid å nå på vakttelefonen, tlf: 464 15 003.

Våre medarbeidere

dsc_1

Gunnhild Landsem

Gunnhild er daglig leder av byrået. Hun startet begravelsesbyrået sammen med sin mann, Bjørn Oddvar, i 2006. Arbeidet tidligere med logistikk og effektivisering. Liker system og har orden i sysakene.

dsc_2

Bente Berg Solberg

Bente er den sprekeste dama i mils omkrets. Hun har et sprudlende godt humør og er et utpreget omsorgsmenneske. Bente har alltid ting "på stell", og er en god lytter.

oddvar

Bjørn Oddvar Landsem

Bjørn Oddvar startet begravelsesbyrået sammen med Gunnhild i 2006.  Han jobber mest i firmaet Fixrate, men treffes også på begravelsesbyrået i blant.

Besøk oss i Ølvegata 22 i Steinkjer: