Begravelsesbyråets Landsem så dagens lys i 2006, etablert av Bjørn Oddvar og Gunnhild Landsem. Den gang i leide lokaler i Torggata ved Steinkjer kirke. Etter hvert økte behovet for bedre plass og mer tilrettelagte lokaler. Bygården, Ølvegata 22, ble kjøpt i 2011, revet innvendig og bygget opp igjen i tråd med driftens behov. I dag huser Begravelsesbyrået Landsem blant annet tilpassede samtalerom, eget profesjonellt stellerom og kjølerom med god kapasitet, eget syningsrom som også kan brukes til små seremonier, samt en stor gravsteinsutstilling.

Dersom du trenger å snakke med oss er vi alltid å nå på vakttelefonen, tlf: 4641 5003.

Vi som er å treffe hos Begravelsesbyrået Landsem:

 

Gunnhild Landsem

Gunnhild Landsem

Gunnhild er daglig leder av byrået. Hun startet begravelsesbyrået sammen med sin mann, Bjørn Oddvar, i 2006. Arbeidet tidligere med logistikk og effektivisering. Liker system og har orden i sysakene. 

Kjell Morten Staven

Kjell Morten Staven

Kjell Morten har bakgrunn fra blandt annet ambulansetjenesten. Ellers er han en ihuga Røde Kors mann, med stor omsorg for veldig mange.

Anne Lise Aalberg

Anne Lise Aalberg

Anne Lise vokste opp i Malm, der foreldrene drev gartneri og begravelsesbyrå. Hun har lang fartstid i bransjen fra Eiker, Drammen og  Oslo med omegn. Da hun fyttet tilbake til hjemlige trakter forsatte hun i samme bransje her.

Bjørn Oddvar Landsem

Bjørn Oddvar Landsem

Bjørn Oddvar startet begravelsesbyrået sammen med Gunnhild i 2006.  Han jobber mest i firmaet Fixrate, men treffes også på begravelsesbyrået i blant.

Oddbjørn Landsem

Oddbjørn Landsem

Oddbjørn er pensjonert politimann, med mye energi og stor arbeidskapasitet. Han er roligheten selv, og tar alle utfordringer på strak arm.

Ølvegata 22, Steinkjer

Velkommen til oss

Samtalerom

Her tar vi gjerne praten om alt som må planlegges til gravferden. Kom gjerne flere sammen!

Samtalerom

Samtalerom for planlegging av seremonier

Seremonirom

Seremonirommet brukes av de som ønsker seg noe kun for de nærmeste. Her kan man ha en seremoni i den livssynsform man måtte ønske. Seremonirommet lånes kostnadsfritt ut til våre kunder.

Syningsrom og lite seremonirom

Syningsrommet har plass til 15-20 personer, og kan også brukes til små seremonier.

Gravsteinsutstilling

Vi har mange ulike gravminner utstilt på kontoret. Disse er bare et lite utvalg av det som finnes. Vi samarbeider med Eide Stein AS, en gravstensprodusent med lange tradisjoner i produksjon av gravminner i Norge. Sammen med profesjonelle stienhuggere får våre kunder muligheten å lage unike gravminner til sine kjære. Kom gjerne innom for å ta en prat om hva som er mulig!

Gravminner

Gravminner

Kisteutstilling

Kister finnes i mange varianter. Vi lagerfører flere ulike typer, og andre modeller skaffes på forespørsel.

Vi vil gjøre alt for at det blir en verdig avskjed og et godt minne