Seremonidagen

Seremonidagen er for mange en tung dag. Det er dagen for den endelige avskjeden. De næmeste pårørende, familie og venner samles for et siste farvel.

Et personlig preg

Forsamlingen har mulighet til å sette et personlig preg på seremonien gjennom taler, diktlesning, sang eller det som måtte passe for den enkelte. Ved valg av kirkelig gravferd må man forholde seg til kirkens gravferdsliturgi. Ved å snakke med presten på forhånd legges det fint til rette for personlige innslag.

Ankomsttid

Pårørende velger selv når de vil komme til seremonien, men det kan være greit at familien er blandt de første som ankommer. Vanligvis kommer de første gjestene ca en halv time før seremonien starter.

Programutdeling

Det er vanlig at noen deler ut program/sanghefter til gjestene. Ofte er det barn og ungdommer i familien til pårørende som kan gjøre dette. Vi er uansett til stede og vil også hjelpe til med dette etter behov.

Dekorasjon og bæring

I de tilfeller det er behov deltar vi under kransepåleggingen, utdeling av blomster før båren bæres ut og stiller som bærere om det trengs.

Avslutning

Etter at seremonien er over rydder vi lokalene, tar vare på blomster, blomsterhilsener, telegrammer og påser at pårørende får med seg eventuelle gaver gitt ved båren. Ved behov kan vi være behjelpelig med å bringe dette til minnesamvær.

Døgnbemannet vakttelefon 464 15 003

   E-post: [email protected]

Vi hjelper deg med planlegging og tilrettelegging av gravferden.

Du kan ringe når som helst for å avtale et møte. Møtet kan finne sted på vårt kontor, i hjemmet eller annet egnet sted.

Kontoradresse og åpningstider

Vi har kontorer i Ølvegata 22 på Nordsida i Steinkjer sentrum.

Vi forsøker å holde kontoret bemannet alle virkedager med kjernetid mellom kl 09:00 og 15:00.

Vi anbefaler uansett å ringe først for en avtale. Det kan være at alle må ut i embeds medfør. 

Gratis parkering på byråets parkeringsplass.

 

Begravelsesbyrået Landsem

Ølvegata 22 7715 Steinkjer

Kontaktskjema

15 + 1 =